Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.05.2016 09:11 - ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ: ЦИГАНСКИ ТЕРОР, ИЗБИВАНЕ И ИЗТЛАСКВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ДОКАТО БЪДАТ ...
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 1170 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИДИТЕ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ? ЕТО ГО! ТОВА Е БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ: ЦИГАНСКИ ТЕРОР, ИЗБИВАНЕ И ИЗТЛАСКВАНЕ НА БЪЛГАРИТЕ, ДОКАТО БЪДАТ УНИЩОЖЕНИ КАТО НАРОД – ЗАВИНАГИ! И НЕКА НИКОЙ НЕ СЕ ПРЕСТРУВА, ЧЕ НЕ РАЗБИРА ЗА КАКВО СТАВА ДУМА! Публикувано на 28.04.2016 в България  

image image Издъхна битият като куче и обран до шушка дядо Васил Лисичков Селото на ужасите Малорад взе нова жертва

 

Нова жертва взе селото на ужасите Малорад! Битият като куче и обран до последна стотинка дядо Васил Лисичков издъхна преди дни. 75-годишният пенсионер бе налаган жестоко от двама маскирани с цепеници, приготвени от дядото за печката. Заедно с бившия миньор в началото на февруари 2014 г. бяха млатени без капка жал и неподвижната му дъщеря Петя, болна от церебрална парализа, и съпругата му Венета.

Апашите им взеха всички спестявания, кътани за черни дни измежду десетките икони в стаята, където живеят, пише „България днес“.

„И вие ли ще ни биете“, едва промълвиха тогава бабата и дядото и от страх заеха отбранителна позиция. Разбирайки, че ги посещават журналисти, си отдъхнаха, а сълзите потекоха под напора на бурните емоции. Гледката наистина бе шокираща. От всички изплакани сълзи бяха се образували две дълбоки бели бразди по лицето на дядо Васил. Небесносините му очи бяха зачервени, защото не спирал да плаче.

24 години е бил миньор, трудил се е здравата, а накрая му отмъкват парите. А в семейството си отиват един по един от този свят, смачкани, уплашени до смърт, изгубили доверие във всичко и всички, без желание за живот.

Така продължават да живеят най-близките на дядо Васко след неговата смърт в селото на прекършените съдби. Селото, в което кражбите са ежедневие, а къщите буквално оглозгани от апашите. Там, където мъката, безсилието и безизходицата си дават среща. Там, където дядо Васил изгуби битката за оцеляване. А баба Венка и беззащитната им дъщеря продължават непосилната борба.

„Колят ни като овце, 20 пъти ми обираха къщата. Вече няма смисъл да живея!“, сподели преди да си отиде, пребитият Васко Лисичков. И продължи: „Отвориха вратата с гръм и трясък и веднага ме хванаха за врата. Усещах, че въздухът не ми стига, но нищо не можех да направя. През това време на другото легло пребиваха жена ми. Удряха и Петя по главата, дори нея не пощадиха. Бях сигурен, че това е краят“, сподели тогава дядото.

Полицията откри единия от биячите. Но преди да бъде задържан, Ангел избяга в чужбина и възмездие за варварството и до ден днешен няма. Потърпевшите обаче не са изненадани и още тогава не вярваха, че грабежите ще спрат. Защото след подобни посегателства в селото на ужасите вече имаше и смъртни случаи.

В края на 2013 г. същата участ споходила и дядо Деко Геловски. „Биха и него, и жена му, за да им вземат 100 лева. Човекът не издържа и умря. То така се случи и с Митко. Беше инвалид, без един крак, живееше сам. Влязоха една вечер в къщата му и го пребиха до смърт. Нищо друго не ни остава, освен да чакаме да дойдат и нас да уморят“, споделят хората от Малорад.

image image

„Откакто заклаха комшийката, мира нямам. Влезли при нея да крадат животни, но тя им казала: „Момчета, недейте така, познах ви“. Вместо да се махнат, те извадили нож и прерязали гърлото й открай докрай като на пиле. Оттогава няма брадва, няма сабя, с пушката спя“, разказва Цено Вачовски, бивш учител по математика и физика.

Преди това друг мъж се споминал. „На другия ден ромите бяха изравнили къщата му със земята. Бяха извлекли всичко без изключение“, споделя дядо Петър, чиято къща е опасана с камери срещу апашите.

Черната статистика сочи, че при нападенията си бандитите убиват 3-4 души годишно от село Малорад. Много хора вече са го напуснали от страх да не изгубят живота си. „Всяка вечер има набези, положението е трагично!“, алармира бившият кмет Петър Гарвански.
Черната серия от зловещи убийства на беззащитни старци от Малорад не само не намалява, а напротив. Сякаш двумесечният престой на жандармерията преди две години е настървил още повече местните апаши, за да се стигне и до последното посегателство.

18-годишният Даниел Павлов уби с ритници и юмруци самотно живеещата 87-годишна баба Цветана. Гологлавият почитател на Хитлер, известен с прозвището си Джанката, искал да й вземе пенсията, която била около 450 лева.

„Той има начално образование. Живее в мизерни условия при баба си срещу къщата на жертвата. Родителите му са разведени отдавна. При тях е и баща му, който е лежал 7-8 години по затворите вероятно също за убийство“, разказа пред вестника кметът на Малорад Цено Цоловски.

Цялото семейство живеело с пенсията на бабата, която била 220 лв. Бащата на убиеца работел от време на време само ако някой от селото го потърси нещо да се свърши.

„Още като непълнолетен го затваряха за кражби и побоища. Но какъвто бащата, такъв и синът. Майката и братът на Даниел от години живеят и работят в чужбина. Близките на убитата баба не искат мъст, а само справедливост и възмездие в съда“, сподели още кметът на мракобесното село.

А за финал споделя, че всяка нощ обикаля патрулна кола на полицията, но това не спирало набезите най-вече на ромите. „Те просто са ежедневие. Дори има къщи, които са оглозгани до земята, и зида вече са взели. Оправия не виждам в нищо“, вдига рамене кметът на Малорад.

Стрес доживот!

„Стресът и болката ще ни преследват доживот. Страх ни е за живота и трепваме при всеки шум. Залостваме се ден и нощ и почти не мигваме.“ Това споделиха жестоко пребитите баба Пена и дядо Манчо от пловдивското село Голям чардак.

На 9 януари трима маскирани бандити нахлуха в дома на 75-годишния мъж и 70-годишната му съпруга. Отровили домашното им куче, разбили входната врата и ги били с палки и юмруци.

„Само единият говореше. Крещеше – „ще те застрелям“, и два пъти ме гърмя с газов пистолет. Викаше – „къде са парите“, но такива нямаше“, спомня си ужасната нощ баба Пена. / БЛИЦ

bultimes.com/iskate-li-da-vidite-badeshteto-na-balgariya-eto-go-tova-e-badeshteto-na-balgariya-tsiganski-teror-izbivane-i-iztlaskvane-na-balgarite-dokato-badat-unishtozheni-kato-narod-zavinagi-i-neka-nikoj-ne-se-p/




Ще ви коля, ще ви трепя”, крещял бияч от кървавото меле в Раднево Ромската махала не спа тази нощ, полицията спира вендетата и днес image Продължават разпитите на участници и свидетели в сбиването в центъра на Раднево вчера, съобщиха от полицията. Разследването продължава. Образувано е досъдебно производство по случая.Както БЛИЦ съобщи, спор за отнето предимство между водачи на два автомобила предизвика сбиване насред центъра на миньорския град вчера около 14.30 часа. Шофьорите си разменят словесни закани, а след това преминават и към юмручна разправа.

След това пристигат две коли с роми, които носят метални тръби и ножове. Те се нахвърлят върху младежите от едната кола и започват да ги налагат. Едно момче е наръгано с нож, друго бито с колове, трето ритано.

Побоят става пред очите на десетки свидетели. Намесва се пазнат на биячите, който успява да намали напрежението. Пристига полиция и скандалът е потушен.

Пострадалите са откарани и настанени в Радневската болница. Единият е с прободна рана в областта на белия дроб и опасност за живота, вторият е с пукнат череп, а третият - със счупена челюст и с комоцио.

През нощта в ромската махала „Кантона” в Раднево имаше засилено полицейското присъствие, за да не се стигне до саморазправа между семействата. Днес отново униформени ще следят за спокойствието в махалата.


„Ще ви коля, ще ви трепя” – така крещял един от нападателите, разказа пред bTV очевидец, пожелал анонимност. Друг обясни как отнесъл удар в зъбите от разгневен ром. Побоят над тримата пострадали продължил около 3-4 минути и през това време никой не се е намесил.

По информация на старши комисар Николай Кирков, директор на ОДМВР-Стара Загора, състоянието на пострадалите младежи е стабилно. Засега няма опасност за живота на наръганото момче. „Оказана е адекватна медицинска помощ”, увери той.

По думите на полицейския директор, всички участвали в боя са Раднево и са се познавали помежду си. Четирима души са задържани.


Цигани огънаха патрулка с тухли и павета
 
www.vsekiden.com/196774
 
„Муслиманите” от Пазарджик са наследници на Османската империя, казва правоверен отскоро циганин
koshava.blog.bg/drugi/2016/04/27/abe-giaur-tvoite-pradedi-sa-bili-robite-na-moite.1447726


Българинът Васил и циганчето Митко. Черна книга на циганските издевателства
koshava.blog.bg/drugi/2016/04/27/bylgarinyt-vasil-i-cigancheto-mitko-cherna-kniga-na-ciganski.1447660


И сега циганството е по-скоро мироглед, начин на живот и устройство на битието, отколкото етническа идентификация. Този начин на живот включва:

 

 

1. Леност, мързел, нагласа за неработене. През комунизма, когато имаше хиляди свободни работни места, циганите не ги заемаха. Протестиращите цигани никога не скандират “Искаме работа!”. Няма цигани, които да искат земя за обработване, тъй като този начин на живот отрича труда;

 

 

 

 

 

2. Егоизъм;

 

 

 

 

 

3. Безотговорност към семейство, деца, родители, държава;

 

 

 

 

 

4. Незачитане на институцията “собственост”;

 

 

 

 

 

5. Живот по схемата “Ден за ден”, без оглед и грижи за бъдещето;

 

 

 

 

 

6. Крадливост (най-характерна черта);

 

 

 

 

 

7. Лъжливост, измами, коварство;

 

 

 

 

 

8. Свадливост, конфликтност, отмъстителност;

 

 

 

 

 

9. Простотия и цинизъм;

 

 

 

 

 

10. Специфична примитивна романтика;

 

 

 

 

 

11. Традиционна престъпност (около 80% от осъдените по българските затвори са от циганския етнос; и това е така не само в България);

 

 

 

 

 

12. Страст към пари и особено към злато (прочутите златни накити и златни зъби на циганите и циганките);

 

 

 

 

 

13. Липса на хигиенни навици;

 

 

 

 

 

14. Силни афекти, емоционална инконтинентност;

 

 

 

 

 

15. Нахалство, бруталност и др.

 

image

 koshava.blog.bg/drugi/2016/04/21/ciganska-karuca-po-pyt-neznaino-za-kyde.1446175

 
















Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747445
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031